Kreeftenfestival-menu

Van eind mei tot begin augustus serveren wij jaarlijks een kreeftenmenu met enkele heerlijke gerechten, waarbij kreeft optimaal tot zijn recht komt. In de zomer van 2018 kunt u voor de 28ste opeenvolgende jaar genieten van dit festijn.
Voor u en ons inmiddels een traditie waarnaar wordt uitgezien.
Kreeften menu 2018 dit jaar vanaf eind mei tot en met zaterdag 4 augustus.

Licht gerookte kreeft met watermeloen en honing-tomaatjes in tomaten-paprikadressing met basilicum*
Black-tiger garnaal gevuld met keeft, friseline en zomeruitjes op knolselderie puree
Gebakken kreeft en zeeduivel op diverse soorten courgette met zachte zwarte-knoflookdressing
Gestoomd kreeftje op Zeeuwse zouterik met spinazie, jonge groenten en aardappeltjes in kruidenroom *
Dessert*

 

Menu 3 gangen de gerechten met * € 52,50 p.p.
Uitbreiding naar menu 4 of 5 gangen, bij elke gang meer € 14,50 p.g.
Wijn arrangementen 3 gangen-menu € 23,-
Wijn bij elke gang meer € 7,- p.g.

 

Klik hier om de kreeftenmenu’s uit voorgaande jaren te zien.