Kreeftenfestival-menu

Van eind mei tot begin augustus serveren wij jaarlijks een kreeftenmenu met enkele heerlijke gerechten, waarbij kreeft optimaal tot zijn recht komt. In de zomer van 2017 kunt u voor de 27ste opeenvolgende jaar genieten van dit festijn.
Voor u en ons inmiddels een traditie waarnaar wordt uitgezien, ook komende jaren zullen wij ons inzetten om steeds weer te blijven verrassen.
Kreeften menu 2017 dit jaar tot en met zaterdag 12 augustus.

Tonijn gevuld met kreeft en garnalen duindoornbes-dressing *

Licht gerookte kreeft met coquille Saint Jacques
zomeruitjes en limoensaus

Taartje van Noorse kabeljauw en kreeft uit de oven
met honing wakamékorstje op wasabi saus met sesamolie

Gestoomd kreeftje op zeegroenten met nieuwe aardappeltjes in kruidenroom *

Dessert *

Menu 3 gangen de gerechten met * € 52,50 p.p.
Uitbreiding naar menu 4 of 5 gangen, bij elke gang meer € 14,50 p.g.
Wijn arrangementen 3 gangen-menu € 23,-
Wijn bij elke gang meer € 7,- p.g.

 

Klik hier om de kreeftenmenu’s uit voorgaande jaren te zien.