Á la carte

Wij verkiezen dagverse producten van de hoogste kwaliteit. Afhankelijk van de aanvoer op de markt kan het daarom voorkomen dat sommige gerechten tijdelijk niet voorradig zijn.

Naast ons dagelijks wisselende menu suggesties hanteren wij een kleine seizoen afhankelijke “à la carte” kaart enkele voorbeelden hiervan:

Voorgerechten:
Salade van ganzenlever,
verschillende bereidingswijze van ganzenlever paté, gemarineerd, gerookt en gebakken € 29,-

Makreeltje,
vers gerookte makreel filetjes met gebakken makreel staartje op salade van truffelaardappeltjes met spekjes € 22,-

Hoofdgerechten:
Snoekbaars,
op de huid gebakken snoekbaars uit de streek met Limburgse mosterdsaus € 34,-

Kreeftje “Comme Chez Nous”,
gestoomd kreeftje met saffraan en zeekraal, romige aardappeltjes en jonge groenten in kruidenroom (400/500 gr kreeftje) € 38,-

Kwartel
Gepocheerd borstje gevuld met parelhoen de gebraden pootjes op kruisdistelzwam en Limburgse paddenstoelen € 28,-

Variatie op Tete de Veau Barteline,
kalfshaas, kalfszwezerik en kalfstong en wang met morieljes in truffelroom (minimaal 2 personen) € 34,-p.p.