Kreeftenfestival menu’s

Kreeftenfestival menu 2016

Boudin blanc van kreeft, garnalen, kip en Japanse gember op zoetzure groenten, mierikswortelsaus *
Gyoza met kreeft op roergebakken paksoy met warme sesam-rijstwijn-soja dressing
Gebakken kreeft vis en schaaldieren op parel couscous met verse doperwtjes
Gestoomd kreeftje op Zeeuwse zouterik, jonge groenten en nieuwe aardappeltjes in kruidenroom *
Dessert *

Menu 3 gangen de gerechten met * € 49,50 p.p.
Uitbreiding naar menu 4 of 5 gangen, bij elke gang meer € 14,50 p.g.
Wijn arrangementen 3 gangen-menu € 23,-
Wijn bij elke gang meer € 7,- p.g.

Kreeftenfestival menu 2015

Kreeft, met black tiger garnaal op aardappelsoorten met tomaat en basilicumdressing *

Kreeft met Zeeuwse mosselen op crème van knolselderie met mosterdschuim

Gebakken kreeft op taartje van koolvis met peterselie en waterkers, saus van tuinerwtjes

Gestoomd kreeftje op zeekraal met lamsoren, jonge groenten en aardappeltjes in kruidenroom *

Dessert *

Kreeftenfestival-menu 2013

Kreeft en garnalen, ham van tamme boerderijeend, pikante kletskop op meloen en gember kerrie dressing *

Kreeft met linzen en courgettes, kabeljauw op drie manieren, saus van wilde citroen

Open ravioli van kreeft met rougetfilet en roergebakken groenten, tomaten-paprikasaus en basilicum

Gestoomd kreeftje op selderie met zeekraal, jonge groenten en aardappeltjes in kruidenroom *

Dessert *

Kreeftenfestival-menu 2012

Poffertje met kreeft op black tiger garnaal en gegrilde courgettes
Gerookte filet van kleine zeetong gevuld met kreeft op zwarte inktvis noedels en limoensaus
Taartje uit de oven met kreeft, ratatouille, kabeljauw, tomaten-paprikasaus en basilicum
Gestoomd kreeftje met saffraan op zeekraal met jonge groenten en aardappeltjes in kruidenroom
Dessert

Kreeftenfestival-menu 2011

Kreeft op rode bietjes en appel met gemarineerde tonijn en krab
Kreeftenschaar in tempura met blanquette van kreeft, gegrilde mango, rijstnoedels en paradijszaad
Kreeften”waterzooi”, kreeft, gebakken variatie vis, en label rouge hoender op zomerprei en selderie met gevogelte jus
Kreeftje met saffraan op spinazie en zeegroenten met jonge groenten en aardappeltjes in kruidenroom
Dessert

Kreeftenfestival-menu 2010

Petit fourtjes van komkommer en venkel met kreeft
Kreeft met kikkerbilletjes en basilicum dressing
Fruit de mer met kreeft, gebakken variatie van kreeft, vis en schaaldieren op saffraanrijst
Kreeftje op courgettes en tomaten compote met jonge groenten en aardappeltjes in kruidenroom
Dessert

Kreeftenfestival-menu 2009

Salade van kreeft met kwartel en parelhoen op sinaasappel met gember-kerrie dressing
Rouget filet op ratatouille met kreeft, garnaaltjes en pikant tomatenschuim
Kreeft en witte heilbot op lasagne van paddestoelen, spinazie, zomer truffel met eekhoorntjesbroodsaus
Kreeftje op selderie en selderij met jonge groenten en aardappeltjes in kruidenroom
Dessert

Kreeftenfestival-menu 2008

Kreeft met geconfijte boerderij eend op remoulade van avocado en mango met avocado-dressing
Rascasse filet en kreeft met ratatouille en pikant tomatenschuim
Witte heilbot en kreeft op zomer cantharellen verse noedels en eekhoorntjesbroodsaus
Kreeftje op zeekraal met aardappeltjes en jonge groenten in kruidenroom
Dessert